Портал, де розказують на всі життєві "чому"

Discussions about anything Musicinfo releated that is too general to be on other forums
Post Reply
Darrylbor

Портал, де розказують на всі життєві "чому"

Post by Darrylbor »

Нещодавно вирішив зайти на сайт Gelios — перевірити, що то за сайт із такою промовистою назвою. Знайти його легко: gelios.ua. І одразу зрозумів, що це не типовий ресурс, а реальне джерело інформації на цілком конкретні, подекуди дивні, але завжди важливі питання.

Ресурс цілком сфокусований на темі "Чому?" — і це те, чим він вирізняється. На сайті представлені матеріали про все, що зустрічаємо в житті: від фізіології людини до способу життя тварин і навіть побутової техніки. Наприклад, я одразу знайшов пояснення, чому болять соски при дотику, чому не приймають долари 2006 року в обмінниках, чому виникає печіння у піхві, чому очі втрачають прозорість, чому потилиця стає болючою, чому мігрують тварини та чому гарнітура не з'єднується.

Особисто мене найбільше привабив текст про каламутні очі — справді потрібні знання, про що варто пам'ятати. Крім того, пригадую публікацію про продукти з високим вмістом заліза: тепер знаю, що печінка лідирує за показниками. Окремо варто сказати — чому болять соски при дотику: таке нечасто зустрінеш, а проблема доволі поширена.

Побудова порталу дуже зручна: кожна стаття відповідає на одне чітко сформульоване питання. Без води, конкретика, причини та варіанти вирішення. І теми охоплюють буквально все — починаючи від здоров'я до техніки, біології та активного життя.

Потрібний сайт, куди тепер заходитиму регулярно. Тому що щодня з'являються ситуації, на які потрібна швидка й чітка відповідь.
Post Reply